Obavijest

od 17. siječnja 2023. počinjemo sa treninzima u osječkim vrtićima Krijesnica, Mak i Stribor, a zbog velikog interesa, od jeseni, krećemo sa radom i u ostalim vrtićima na području grada Osijeka.
Vidimo se :)

Vrtići

Sportske Igraonice:

 

-Vrlo je bitno da djeca od najranije dobi počnu PRAVILNO razvijati svoje motoričke sposobnosti. Stoga im Sportska Akademija nudi program tjelesnog razvoja posebno prilagođen najmlađima. 

 

-Naše vrtićke mališane dijelimo u dvije dobne skupine od 3 do 4 i od 4 do 5 godina, kako bi interakcija sa drugom djecom bila sto adekvatnija te tako omogućila pravilan ne samo tjelesni već i mentalni razvoj djeteta. 

 

-Zabavne sportske igraonice se održavaju u popodnevnim satima prema rasporedu: Dugo Selo - osnovna škola Ivan Benković 17:30h-18:30h, Zagreb - Cenatar za rehabilitaciju Sloboština 17:30h - 19:00h, Osijek - osnovna škola Grigor Vitez 17:00h do 17:50h.

 

-Za razliku od osnovnoškolske djece, predškolska djeca u našem programu nemaju predviđene treninge sa trenerima iz drugih sportskih klubova već samo sa našim trenerima.

 

- Sa vrtićkom djecom rade profesorice kineziologije sa dugogodišnjim iskustvom Matea, Mia i Vedrana.

 

Sportski Rođendani

Edukacija roditelja

Sportska Akademija vodi brigu i o sportskoj edukaciji roditelja ... VIŠE

Partneri